PEPEÇURA TARİFİ

Pepeçura Tarifi İçin Malzemeler

Pepeçura İçin:

Üzeri İçin:

Pepeçura Tarifi Nasıl Yapılır?

1PEPECURAAS üzüm suyunu uygun ölcude tencereye dökün. İcinden bir kepce yardımı ile ayrı bir kapta uzum suyunu 2 kaşik mısır unuyla karıştırın ve tencereye ilave edin. Ardından buğday nişastasını da ekleyip karıştıra karıştıra yedirin. Karışımı koyulaşana dek kaynatın.

2Karışımı koyulaşana dek kaynatın. Kaynama gercekleşince şeker ilave edin Dilediğiniz kıvama geldiğinde kaselere doldurun. Servis kaselerinin içinde bir süre ılımasını bekleyin.

Ilıdıktan sonra buzdolabına kaldırın ve iyice soğumalarını sağlayın. Soğuyup, kıvamı iyice oturan tatlılarınızı file Antep fıstığı ve ceviz içiyle süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun! (Yemek.com dan alinmiştır)

tarif resim
tarif1
tarifsayfasıresim
tarif sayfasiresim2
PEPEÇURA TARİFİ
tarif_resim8
tarif_resim11
tarif_resim12
tarif_resim13
tarif_resim10
tarif_resim17
Shopping Cart