PEPEÇURA TARİFİ

Pepeçura Tarifi İçin Malzemeler

Pepeçura İçin:

Pepeçura Nasıl Yapılır?

1PEPECURA üzüm suyunu uygun ölçüde tencereye dökün. İsıtmaya başlayın. İcinden bir kepce yardımı ile ayırdığımız üzüm suyunu ayrı bir kapta uzum suyunu 2 kaşik mısır unu ve 2 kaşik nişastayı karıştırın ve tencereye geri ilave edin. 

Karışımı koyulaşana dek surekli karıştırıp kaynatın. Kaynama gercekleşince şeker ilave edin Dilediğiniz kıvama geldiğinde kaselere doldurun. Servis kaselerinin içinde bir süre ılımasını bekleyin.

Ilıdıktan sonra buzdolabına kaldırın ve iyice soğumalarını sağlayın. Soğuyup, kıvamı iyice oturan tatlılarınızı file Antep fıstığı ve ceviz içiyle süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

tarif resim
tarif1
tarifsayfasıresim
tarif sayfasiresim2
PEPEÇURA TARİFİ
tarif_resim8
tarif_resim11
tarif_resim12
tarif_resim13
tarif_resim10
tarif_resim17
tarif_resim20
tarif_resim16
tarif_resim17
Alışveriş Sepeti